Prioriteer Werk

Centraliseer initiatie en optimaliseer het projectportfolio en de capaciteit van de mensen en financiële mogelijkheden om de meest belangrijke initiatieven te kunnen uitvoeren.

Mobirise

Stimuleer innovatie en transformatie

Stel een strategisch plan op in balans met de dagelijkse realiteit. Gebruik programmamanagement en roadmapping voor top-down planning en toewijzen financiële middelen en manage deze op basis van bottom-up projectprognoses en voortgang.

Mobirise

De juiste mensen,
het juiste werk

Optimaliseer resourcecapaciteit en verbeter de inzet van medewerkers. Gebruik inzicht in vraag en aanbod en creëer balans tussen teams, rollen en medewerkers.

Mobirise

Manage het gehele portfolio

Plan & manage alle soorten werk - Traditioneel, Iteratief, Agile en Collaborative. Gebruik projectschema's, werk samen, plan mijlpalen, manage de backlog en capaciteit om de performance te managen en sturen.

Mobirise

Beheers kosten & budgetten

Breng uw portfolio in evenwicht voor met CAPEX- en OPEX-restricties en behoud overzicht over projectbudgetten, de bestedingen en prognoses om te begrijpen hoe de kosten verdeeld zijn over innovatie en "running the business".

Mobirise

Visualiseer complexe relaties

Interactieve analyse in combinatie met modellering onthult afhankelijkheden tussen applicaties, technologie en infrastructuur, waardoor de effecten inzichtelijk zijn en de beste opties gekozen wordt.

Mobirise

Analyseer voor een betere besluitvorming.

Visualiseer, deel en onderzoek de prestaties van het portfolio om problemen te identificeren en te managen aan de hand van KPI's. Integreer analyse en rapportage in dashboards om beslissingen te nemen, de efficiëntie te verhogen en de resultaten te waarborgen.

Mobirise
Contact

P5 Nederland
P.O. Box 14
NL-7390 AA Twello

Tel.: +31 (0)571 270307
Email: info@p5.nl

 

P5 sprl
6B, rue de la Briqueterie
B-1325 Longueville

Tel.: +31(0)10 24 80 00
Email: info@p5.be

 

 

Created with Mobirise - More info